webwinkel
Theater is net toveren…

Het woord Abracadabra stamt van een oeroude toverspreuk en hebben we als naam voor onze kindermusicalgroepen gekozen omdat theater net toveren is!
 
Elk kind is welkom bij Abracadabra in Boxmeer!
Kindermusicalgroep Abracadabra is voor kinderen van 7 jaar (groep 4) tot en met 12 jaar (groep 8).


Voor de musicals van Abracadabra hoeven kinderen GEEN auditie te doen, elk kind is welkom, elk kind telt mee. We gaan met hen op zoek naar hun talent. Ze dansen, zingen, spelen, denken mee na over hoe alles eruit moet zien en maken zelf het decor en de rekwisieten. Geen kind hoeft ooit lang in de coulissen te wachten, iedereen is bijna voortdurend op het podium.
Omdat de Wereldboom alle musicals zelf schrijft, kunnen we dingen gemakkelijk aanpassen. Bijvoorbeeld als er meer kinderen een zangsolo willen. Of als  voor een van de kinderen iets te moeilijk of te gemakkelijk is. Of als er uit de groep een heel leuk idee opborrelt.


In Den Bosch hebben we al zeven jaar een Abracadabra-groep. Meer weten over filosofie en uitwerking? Klik hier (www.abracadabra-online.nl).
 

Abracadabra is er voor kinderen van 7 (groep 4) tot en met 12 jaar (groep 8).
We repeteren elke vrijdagavond (behalve de schoolvakanties) van 18.30 tot 19.45 uur bij De Wereldboom in Vortum-Mullem (Veerweg 3).
Op 23 september gaan we aan de slag met de musical De Dromentovenaar. De uitvoering is op zondag 2 april in de foyer van hotel Riche. ‚Äč 
 
Er kunnen maximaal 25 kinderen meedoen. De contrubutie bedraagt € 150,- all in.

Er is nog plaats! Je kunt nog instappen.

Stuur een mailtje naar info@dewereldboom.nl
 
Abracadabra is een samenwerkingsverband tussen Monique van der Zanden van De Wereldboom en Bart van der Zanden van Tonica (www.tonica-muziek.nl).

Op jouw school of BSO iets doen met musical?
Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Wij werken altijd met zelf geschreven musicals en volgens de Abracadabra-filosofie.