webwinkel

Aanmoedingsprijs!


Op 20 april heeft De Wereldboom van het bedrijf TFI Vitaler Groen een aanmoedingsprijs gekregen in de vorm van een geldbedrag. Daar zijn we heel blij mee! Deze extra armslag maakt ook De Wereldboom weer een stukje vitaler, omdat we altijd proberen zo laagdrempelig mogelijk te werken - maar onafhankelijk van subsidie. Veel dank, TFI!

Licht; een vertelling


Het nieuwste boek van Monique is er! Het heet 'Licht; een vertelling' en is een bijzonder verhaal voor jong en oud. Het boek is ook als 'Vertelling' te boeken. Lees er meer over op www.lichtvertelling.nl

5 sterren review voor 'Speelruimte'!


Op bol.com heeft Monique's boek 'Speelruimte' een 5 sterren review gekregen! 'Speelruimte' (€ 12,50) is ontstaan uit de dagelijkse praktijk van De Wereldboom en biedt praktische tips aan ouders, grootouders en leerkrachten. De recensist schreef:

Een heel luchtig geschreven boek over het belang van spel voor kinderen. En hoe ouders het op een eenvoudige manier kunnen aanbieden in onze drukke samenleving van vandaag. De auteur heeft oog voor de levensomstandigheden van ouders en de leeftijd van kinderen.

Top, zo'n compliment!