webwinkel

Verhalen van De Wereldboom slurpen je op!

Je keert pas weer terug in je eigen wereld als de
betovering verbroken is... En dán kun je met alle
avonturentips nog lekker lang nagenieten!

Vertrouwen en respect
De Wereldboom werkt vanuit liefde en respect voor al wat leeft:
grote mensen, kinderen, dieren, bomen, planten.
De kinderboeken van De Wereldboom zijn vanuit die houding
geschreven, getekend en vormgegeven.
Ze zijn mooi, spannend en grappig en dragen waarden in zich als
vertrouwen, verwondering, respect voor mens, dier en natuur.
En natuurlijk zijn ze duurzaam gedrukt!

Avonturentips
Bij elk Wereldboomboek horen avonturentips.
De kinderen krijgen een voorproefje achterin het boek, andere ideeën kunnen
ze op de website vinden. De tips hebben te maken met de avonturen die de hoofdpersonen in het boek beleven. Avonturen met De Wereldboom beleef je niet op je scherm; je beleeft ze in het echt! Spelen doe je met je hele lijf en al je zintuigen.


Torenhoog, de leukste flat van de wereld!
 

Torenhoog is een serie boeken voor kinderen van 4/5 tot en met 7 jaar: twee zesjarige vriendjes, het jongetje Sem en het meisje Vik, beleven in hun torenhoge flat allerlei avonturen met hun bonte medebewoners.
De Torenhoog-boeken staan vol met vrolijke verhalen en zijn een uitnodiging aan alle kinderen van 5, 6 en 7 jaar om met hun papa en mama, opa en oma de wereld te ontdekken op 1001 manieren.

Een boom heeft goede wortels nodig om evenwichtig uit te groeien. Voor een kind geldt hetzelfde: om stevig in de wereld te staan moet het gezonde wortels ontwikkelen.
Bomen hebben slechts simpele dingen nodig: aarde, water, lucht.
Ook kinderen gedijen het best als aan een simpele voorwaarde wordt voldaan, namelijk: ruimte voor fantasierijk spel, waarin ze zich kunnen overgeven aan hun overweldigende drang om de wereld in al zijn facetten te ontdekken.
Sem en Vik laten zien hoe kinderen dat ook alweer doen. Wie denkt dat activiteiten met en door kinderen duur, ingewikkeld en tijdrovend (moeten) zijn, komt door dit enthousiaste stel minimensjes vanaf bladzijde één op andere gedachten.

Uniek doorleesconcept!
In de voorleesboeken maken kleine kinderen lekker luisterend kennis met Vik, Sem en Sems eigenwijze pop Lap.
Als ze groter worden, kunnen ze zelf het leesavontuur aangaan met hun vertrouwde vriendjes uit Torenhoog! Hun achtergrondkennis, opgedaan in de voorleesverhaaltjes, biedt steun bij het lezen van hun eerste eigen boekjes.

Wereldboomboeken zijn te koop via de webwinkel of te bestellen bij elke boekhandel in Nederland. In de regio Boxmeer kun je ze ook kopen bij: